Post Page Advertisement [Top]

Alebo ako sme sviatok práce oslávili prácou. Zobrali sme totiž milenku môjho muža na očistu po zime. Jasné, že sme ju dávali umývať aj predtým (preferujeme ručné, akokoľvek šetrne sa tvárili tie mechanické, zanechali pavučinku na laku). Už minulý rok moja polovička googlila statočne dosť dlho, kým nenašla produkty vhodné na celkovú očistu a údržbu. A už minulý rok sme boli z týchto produktov celkom nadšení. Predstavujem Vám autokozmetiku Poorboy's World.



Prvým produktom, ktorý sme objednávali bol vosk. Manžel prečítal neskutočné množstvo recenzií a najviac mu pomohla práve táto (vosk nájdete pod číslom 32).
Na dnešné čistenie sme použili:

1. BIRD SH#T REMOVER

Nemôžem si pomôcť, ale názov je skvelý a dokonale vystihuje podstatu produktu. Okrem toho dokáže odstrániť aj hmyz či živice a to úplne šetrne. Je vhodný v podstate na celý povrch auta. Stačí nastriekať a spláchnuť vodou.



Na tomto autošamopóne je veľmi fajn, že ho stačí minimum. Vytvára slušnú penu a obsahuje aj vosk, takže ak máte auto navoskované a chcete ho už len umyť (napr. od tých nánosov peľu), stačí použiť tento šampón.



Black Hole je veľmi dobrý produkt pre tmavé laky a mierne škrabance. Princíp tohto produktu je celkom jednoduchý - vypĺňa a prekrýva drobné nedokonalosti na laku a vytvára krásny lesk. Ak máte napr. pavučinku po umývaní auta, tento prípravok to dokáže čiastočne napraviť. A ešte jeden bonus - môže sa používať aj na slnku. Odporúča sa zafixovať voskom.



Tento vosk je označovaný za najlepší prírodný karnaubský vosk na trhu pokiaľ ide o pomer cena vs. kvalita. Je možné vrstviť ho, vytvára krásny mokrý efekt a tiež obsahuje UV ochranu. Môže sa aplikovať aj na teplý povrch a aj vonku (nevadí mu slnko). A určite vás poteší (teda mňa to potešilo) jeho príjemná žuvačková vôňa. Odporúča sa nechať ho pôsobiť 5-10 minút a potom vyleštiť. Vosk je dostupný v 3 farbách - modrá a červená (špeci edícia tej modrej) pre tmavé laky a biela pre svetlé laky.
Minulý rok sme takto naposledy leštili pred zimou ručne, pomáhala nám aj sestra a celý tento proces (vrátane vysávania) nám trval asi také 4 hodiny. No keď mali prednedávnom v Lidli akciu na leštičku (stála nejakých 25 €), vôbec sme neváhali. Obsahuje 4 návleky na leštenie a perfektne skrátila celú dobu čistenia (na cca 2 hodinky komplet).


Jediný produkt, ktorý sme pri dnešnom čistení nepoužili je Bio-Degradable All Purpose Cleaner, ktorý je vhodný na čistenie zašpinených povrchov celého exteriéru a interiéru auta - či už čistíte motor, pneumatiky, plasty alebo aj okná. Nepoužili sme ho len z jedného dôvodu - auto sme dali včera umyť v ručnej umyvárke, bolo teda predpripravené na dnešné voskovanie.
Kozmetika Poorboy's World je možno trošku drahšia, no spotrebujete jej menej ako nejakých lacnejších produktov (vlastná skúsenosť). Netvrdím, že vždy budeme používať už len túto značku, no momentálne jej máme do zásoby a aspoň vosku zostaneme určite verní aj dlhšiu dobu.

2 komentáre:

  1. Kde ste kupovali/objednávali? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Produkty sú prelinkované s e-shopom, z ktorého sme kupovali :-) stačí kliknúť na názov produktu

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]