Post Page Advertisement [Top]

Určite ste si všimli, že český Dermacol rozšíril portfólio svojej ponuky a zahrnul doň produkty pre mužov. Môjho muža to veľmi potešilo a so slovami "konečne" sa vrhol na skúšanie produktov rovnako nadšene ako ja :-) Mimochodom, ak vás táto línia zaujala, môžete svoje polovičky potešiť, do konca mája je totiž so zľavou 30 %!!! 


Neviem, čím to je a či sa to deje len mne, ale pokiaľ ide o pánsku kozmetiku, väčšina mi vonia veľmi príjemne - od krémov, deo, sprcháčov až po parfumy. Naozaj sa našlo len veľmi málo pánskych kozmetických produktov, s ktorými som mala "tú česť" a nevoňali mi.



S produktom 3 v 1 pre pánov sme sa stretli hádam už všetci. Aj v línii Men Agent nájdete takéto "sprcháče", ktoré sú vhodné na vlasy, telo a pleť. Ten môj má variant Intensive Charm a vonia jemnučko korenisto. No počuli ste už o produkte 5 v 1? Nevedela som si predstaviť, čo všetko to môže byť, kým som si to neprečítala - takže telo, pleť, vlasy, na holenie a hydratáciu. Zaujímavé, takže potreba chlapov sa po tomto dokáže znížiť na minimum produktov, keďže všetko na umytie a holenie majú v tej jednej tube. Ten môj má verziu Black Box, ktorý má jemnejšiu, no elegantne sviežu vôňu. Na zavŕšenie telovky nám tu ostáva deodorant, ktorý neobsahuje hliníkové soli a je vhodný aj pre citlivú pokožku. Jemnučká svieža pánska vôňa vo variante Sensitive Feeling potešila. Neprebíja sa totiž s parfumom a účinkuje! 




Ani produkty po holení nezaostávajú a tiež si dokážete vybrať z viacerých variantov. V ponuke je dokonca aj olej na bradu (!!!). Voda po holení je snáď klasika - variant Poker Face má príjemnú sviežu vôňu. Šetrne sa stará o pokožku, ktorá je podráždená žiletkou (hoci po tej môj drahý siaha málokedy, uprednostňuje holenie strojčekom). Aj chcete dodať čerstvo oholenej pleti okrem upokojenia aj istú dávku hydratácie, skúste sa poobzerať po balzame po holení. Ako bonus sa dobre aplikuje, rýchlo vstrebáva a nezanecháva na pleti mastný film.

Ten podnázov každého produktu sa nám obom veľmi páči :-)


Oceňujem toto rozšírenie portfólia značky. Do budúcnosti by aspoň toho môjho určite potešilo, keby pribudli špeciálne čistiace gély (on totiž sprcháče X v 1 používa len ako sprcháče) a pleťové krémy (hlavne hydratačné, regeneračné a také s anti-age účinkom a určite nemastným zložením a SPF aspoň 20-30). To len ako nápad na inšpiráciu ako ďalej rozširovať ponuku kozmetiky pre mužov ;-)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]