Post Page Advertisement [Top]

Po dlhej dobe sa mi nakopili spotrebované produkty, ktoré naozaj stoja za to, aby o nich bola na blogu ďalšia zmienka. Jednoducho ide o moje milášiky (ok, jeden nie je môj, ale môjho zákonitého - asi aj viete, ktorý ;-)). Bez dlhých úvodných kecov vám predstavujem TOP produkty, ktoré mi robili pravidelnú spoločnosť.


1. Pleťovka Sesderma C-VIT



Keď som písala prvú recenziu na Sesdermu, mala som spotrebovanú asi polovicu balenia. A keď som zistila, ako účinkuje na moju pleť, začala som si ju vychutnávať. Všetko spĺňala! Toto duo bolo pre mňa dokonalou harmóniou. 
Sesderma C-VIT hydratačný pleťový krém sa mi síce spočiatku zdal ťažký a hutný, na pleti však takto absolútne nepôsobil. Nanášala som ho prevažne večer, no keďže som sérum minula trošku skôr, používala som ho neskôr aj ráno a vždy bol efekt rovnaký. Pleť nebola mastná, ale naopak, hydratovaná, vyživená a žiarila, no nie od lesku. 
Sesderma C-VIT lipozomálne sérum mi prirástlo k môjmu kozmetickému srdiečku snáď už od prvého použitia. Ideálne pod mejkap, rýchlo vsakuje do pleti a účinkuje. Naozaj sa mis t av akné zlepšil práve vďaka kombinácii pravidelné odborné ošetrovanie - čistenie pleti Gisele Delorme a pleťová starostlivosť Sesderma. Určite to nie sú moje posledné produkty tejto línie. Ako vidíte na foto, snažila som sa vyškrabať takmer všetko z balení, aby si moja pleť čo najdlhšie užila účinky tejto kozmetiky s vitamínom C.

2. Dekoratívka



Pri dvoch z troch týchto produktov sa budem opakovať, no fakt, že majú u mňa stále miesto hovorí snáď za všetko. 
Naozaj nedám dopustiť na kórejské BB krémy a odkedy používam Missha Perfect Cover, v podstate iný ani nepoužívam. Toto hore na foto je moje tretie balenie za približne rok a pokračujem ďalej. Na bežný deň do práce je najideálnejší. Neoxiduje a vyzerá maximálne prirodzene. Trošku lesku počas dňa hravo skryjete jemným poprášením púdru alebo matujúcimi obrúskami. 
Korektor Match Perfection od Rimmelu je v mojej kozmetickej výbave už roky a naozaj si nepamätám, koľké balenie už používam :-) Aj keď by mal byť rozjasňujúci, ja ho používam aj na jemné krytie nedostatkov. Nie je síce extra krycí, skôr tak prirodzene a presne to potrebujem. No keďže BB krém Missha má sám o sebe skvelé krytie, až tak často po ňom v poslednej dobe nesiaham. Stále však patrí medzi TOP korektory.
Keď som pred rokom objavila Clinique Stay-Matte Universal Blotting Powder, bola som nadšená. Je to pán púder, ktorý má jedinú nevýhodu - vyššiu cenu. A snáď je nevýhodou aj jeho horšia dostupnosť. Nie je sypký a nevytvára na pleti neprirodzene matný vzhľad. Jemným poklepaním štetca po problémovej zóne (u mňa hlavne čelo) a hotovo. A keďže ho nespotrebujete naraz veľa, dosť dlho vydrží - takto vyzerá po takmer ročnom používaní. 

3. Z manželovej poličky



Nie je to tak dávno, čo sa dal prehovoriť, aby vyskúšal niečo iné. Pretože dovtedy používal roky rokúce iba Garnier Pure. OK, vyšlo to, zmena sa uskutočnila. Dermacol Gommage Cleanser je produkt, ktorý si zamiloval. Naozaj. Lenže môj drahý si v používaní čistiacich pleťových gélov nedá povedať. Na jedno použitie totiž minie veľmi veľa produktu a tým pádom ho celkovo spotrebuje naozaj rýchlo (teda aspoň v porovnaní s tým, ako rýchlo míňam čistiace pleťové gély ja a to ich používam dvakrát denne). No podľa jeho vlastných slov má tvár čistú a nerobia sa mu na nej šupinky. Takže som v našom malom meste minulý týždeň neúspešne po drogériách zháňala tento gél. Už viem, že nabudúce, keď budem objednávať z netu (alebo pôjdeme do PO/KE) mu musím nakúpiť do zásoby ;-)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]