Post Page Advertisement [Top]

Síce práve nezačala, ale dalo by sa povedať, že vrcholí a mnoho svadieb určite ešte do takého októbra bude (samozrejme, aj neskôr, všetko podľa preferencií mladomanželov ;-)). V prípade, že ste nevesta toho so sebou potrebujete viac. Ak ste na svadbe hosť, stačí vám pár základných drobností do tej malinkej kabelky, ktorú máte so sebou. Ak neberiem do úvahy doklady, nejakú hotovosť, mobil, kľúče, vreckovky a nejaké sponky pre prípad núdze, určite sa vám zídu tieto vecičky, ktoré zaberú minimum miesta a bezpochyby nájdu svoje využitie.

Túto kabelku of Fiorelli mám už nejaký ten rôčik a stále vyzerá ako nová (síce si ju strážim, ale nosím ju na rôzne akcie celkom pravidelne). Veľa do nej toho nevojde, a tak, ako som písala okrem vyššie uvedených budete potrebovať pár vecí. Z úvodnej foto už niečo vykúka, no poďme sa na obsah pozrieť bližšie.




1. matujúce obrúsky





Keď už ste dokonale nalíčené, nebudete si predsa na seba vrstviť púder, keď to už nebude ono (ako sme to robili kedysi), nevyzerá to totiž dobre a vrstvenie púdru môže rozmazať prepracované líčenie, a to nechceme. Matujúce obrúsky sú úžasným pomocníkom v každej takejto situácii. Vyskúšala som viacero značiek a tieto dve sa mi veruže osvedčili. Pokiaľ ide o Pupu, tak toto je moje druhé alebo tretie balenie a nakupujem ho väčšinou na narodeniny, keď mám 50 % zľavu cez členský klub, inak vychádza okolo 5 €. 
Papieriky na zmatnenie pleti Shiseido som si objednávala minulý rok. Balenie je dvojnásobné (teda 100 kusov) a sú trošilinku väčšie v porovnaní s Pupou, hoci sú drahšie. Dokonca sa mi zdá, že trošku lepšie sajú, a tak ich miniete menej. Bežne však použijem také 2-3 na jedno zmatnenie pleti po niekoľkých hodinách. Takže - načo so sebou brať mejkap, púder, labutienku či aj štetec a neviem čo ešte, keď si môžete pomôcť obrúskami? Jednoznačne must-have pomocník ;-)

2. rúž


Odkedy mám MoodMatcher, môj výber je takmer vždy jasný. Mám rada výrazné pery a tento rúž vydrží asi všetko. Z pier sa stráca prirodzene a len tak ľahko ho nezdolá ani jedlo ani nápoje. Okrem toho, odkedy ho používam, a verte, že ho používam veľmi často, som neminula ani polovicu! Napriek tomu, že hrot už nemá ostrý, pekne vykreslí pery aj v užších častiach. MoodMatcher Luxe je dostupný v 6 odtieňoch, no ja na tento zelený nedám dopustiť. Cenovo výhodný vzhľadom na výdrž na perách, výdrž balenia a hydratáciu pier. 

3. vôňa



V ideálnom prípade máte nejakú miniatúrku, do takejto malej kabelky veľmi nevojde plné balenie, max. 15 alebo 30 ml. Parfémovanú vodu Kenzo Jeu d´Amour mám v 4 ml balení, ktoré je na takéto akcie ako stvorené. Aj keď som sa bála, že sa mi vyleje, pretože otvoriť sa dá bez väčšej námahy, nič také sa nestalo. Cítim v nej trošinku mandarínku, fréziu a pižmo. Keďže ide o parfémovanú vodu, stačí pár kvapiek a elegantne vás prevonia na niekoľko hodín. Toto je moja prvá vôňa od Kenzo a som s ňou nadmieru spokojná, určite pôjdem do väčšieho balenia.

Obsah kabelky aj na slávnostiach (pretože toto je aplikovateľné nielen na svadbu) je naozaj individuálny, no myslím, že nejaké podobné 3 predmety sa nájdu v každej ;-) 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]