Post Page Advertisement [Top]

Nemôžem povedať, že v Yves Rocher nakupujem s absolútnou pravidelnosťou, no keďže mi mesačne chodia domov letáčiky, vďaka ktorým môžem jednak ušetriť a jednak získať nejaký darček alebo pečiatky na vernostnú kartičku zadarmo, sem-tam sa čosi, čo mi "urgentne" chýba nájde. Okrem iného mám momentálne doma jednu rozpoužívanú a jednu neotvorenú riasenku Sexy Pulp, ktorá je v novom obale, ale o nej trošku neskôr ;-) Dnes to bude práve o jednom z darčekov, ktorý som dostala pri nákupe (tuším v máji alebo v júni tohto roku).

Z kolekcie Hydra Végétal som mala dávnejšie micelárku a bola som s ňou celkom spokojná. Tento gél by mal byť určený na moju zmiešanú pleť, a tak som bola celkom zvedavá, ako na ňu zaúčinkuje a čo povie akné, ktoré sa mi minimálne raz mesačne pravidelne ukáže.



Gél je veľmi jemný a pleť nijakým spôsobom nedráždi. Dokonca ju príjemne hydratuje a po použití je pokožka svieža a hebká. Spočiatku sa mi zdalo, že čistí celkom dobre, no s odstupom asi 3 týždňov mám pocit, že by som potrebovala čosi hĺbkovejšie a akoby tento gél vyčistil len povrch pleti (napriek použitiu micelárky a ružovej pleťovej vody), preto v poslednej dobe siaham po manželovom Garnier Pure, ktorý však nemôžem používať dlhodobo, pretože mi pokožku vysušuje.



Oceňujem novú filozofiu značky Yves Rocher v podobe zmenšovania balení a zhusťovania produktov - celkom ma zaujíma najmä tá menšia verzia sprcháčov, ktorá má vydržať rovnako dlho ako pôvodná veľká verzia. Aj tento pleťový čistiaci gél patrí do série eco-friendly. Navyše, je to celkom pevný plast, svojimi rozmermi nezaberie veľa miesta v kozmetickej taštičke a len tak ľahko sa neotvorí ani pri cestovaní.
Ako som spomínala, pri dlhšom používaní sme si už až tak nesadli - a to práve kvôli akné, ktoré sa mi objavilo v období PMS. Na bežné čistenie je celkom dobrý a zaiste bude vyhovovať aj citlivej pleti, no odporúčala by som ho možno skôr pre normálnu pleť alebo zmiešanú, ale bez prejavov akné. Aj keď proti akné mám iných spoľahlivých pomocníkov, potrebujem si pleť udržiavať hĺbkovo čistú a tento benefit mi Hydra Végétal neposkytol. Napriek tomu ho hodnotím priemerne, pretože mi neuškodil, akurát potrebujem niečo silnejšie, ale šetrné k pokožke zároveň.
Jeho plná, neakciová cena je 6,50 € za 125 ml balenie, momentálne aspoň v e-shope v akcii, v klasickom obchode som si cenu, pravdupovediac, nevšimla. Ako darček k nákupu však určite potešil.

2 komentáre:

  1. Ahojky..

    Taky jsem tento zazrak dostala, i kdyz jsem ho vlastne ani nechtela.. Ja proste nemam rada cistici gely a navic mam citlivou pokozku, takze nerada experimentuji..
    Tento gel dostala moje sestra a je s nim velmi spokojena...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám ho taky doma a já jsem s ním velmi spokojená i při dlouhodobém používání. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]