Post Page Advertisement [Top]

Tento odličovač ku mne doputoval z dvoch smerov. Približne pred 3 mesiacmi som napísala sestre zoznam a poprosila ju, či mi v predajni Ziaja pre Teba nanekúpi "životne dôležité produkty". Samozrejme, kúpila. Medzi nimi bol aj dvojfázový olivový odličovač, ktorý som chcela vyskúšať po dobrej skúsenosti s dvojfázovým kozím odličovačom. No a v priebehu minulého týždňa som si našla tak trošku nečakanú zásielku od Ziaja práve s týmto odličovačom, ktorý dostávajú všetci zákazníci v predajni k nákupu nad 10 € v mesiaci apríl 2017.

Približne pred tými 3 mesiacmi mi dochádzali odličovače a myslela som si, že tento bude taký istý ako dvojfázový z línie Kozie mlieko. A v podstate bol aj nebol.


Odličovač funguje. Pretrepaním oboch zložiek získate tekutinu, ktorou odličíte všetko od riaseniek, liniek k tieňom a dokonca aj tým vodeodolným, hoci spotrebujete viac produktu a viac tampónov. 




To by teda bola krátka recenzia ;-) Poďme však k bodu ALE... 
Asi po týždni, čo som začala tento odličovač ma začalo rezať v oku. Myslela som si, že je to od počítača a oči som si začala mastiť. No stále som sa večer odličovala týmto produktom. Až som nakoniec skončila v očnej ambulancii so zápalom a antibiotickými kvapkami. Len na sekundu som to pripísala produktu, potom som si povedala, že možno to bude riasenkou, možno to je fakt od počítača, možno som chytila prievan... možno to bolo hocičo. No dlhšie som sa nelíčila a potom som sa vrátila k micelárkam. Len nedávno som sa odvážila vrátiť k tomuto odličovaču a efekt začínal byť rovnaký presne na tom istom oku. Neviem, či je to alergická reakcia na nejakú jeho zložku, pretože má trošičku iné zloženie ako kozie mlieko, ale jedno je isté - tento produkt pre mňa nie je vhodný. Dávala som mu niekoľko šancí - vidno cca 1/3 balenia je spotrebovaná, ale už znovu nebudem riskovať zápal oka. /zmenila som aj riasenku - začala som používať úplne novú, aby som si bola istá, že som vylúčila všetky možné podnety a pri tomto odličovači sa mi to znova začalo vracať/.

Teda - áno, odličovač funguje, pokiaľ to nepreženiete s množstvom, nedráždi a odlíči všetko. Cenovo je prijateľný, len my dvaja sme si nejako nesadli. A to som ho chcela najmä pre množstvo kladných recenzií a dobrého hodnotenia na rôznych weboch. Nuž, vždy platí, že každý reaguje individuálne, hoci sa mi to ešte nestalo.

3 komentáre:

  1. Od nich jsem odličovač měla v modrém obalu a byl super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Možná je to alergie na nějakou složku. Něco podobného se mi stalo s kosmetikou minulý měsíc. Na kůži se mi po těle začaly objevovat červené fleky. Začalo to na krku, po masce od Elseve a od té doby mi vadí spousta kosmetiky, hlavně ty běžné sprchové gely. To mě hodně utvrdilo v tom používat přírodní kosmetiku nebo alespoň tu trochu šetrnější.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]