Post Page Advertisement [Top]

To, že Dermacol má okrem dekoratívnej, telovej a pleťovej kozmetiky v portfóliu aj parfumy nie je žiadna novinka. Na trh prišli už skôr a ich uvedenie bola takmer senzácia. Určite to chcelo odvahu prísť s niečím novým a myslím, že parfumy si našli svojich obľúbencov. Celkovo ich v ponuke nájdete 14 (8 dámskych a 6 pánskych) a sú z každého rožka, takže by nemal byť problém nájsť tú svoju obľúbenú. Ja som mala tú česť jeden z nich vyskúšať. Zoznámte sa so Sweet Jasmine & Patchouli.

Balenie produktu je naozaj luxusné - krásna a elegantná škatuľka vhodne doplnená obrysmi Pražského hradu. Zo škatuľky sa dozviete všetko podstatné - názov, pôvod, zloženie a ostatné údaje.



Vnútri sa ukrýva elegantný flakón, trošku podobný parfémom Charismo, no zdá sa mi, že prevedenie je pevnejšie, akoby hrubšie. Do očí však ako prvý udrie nádherný detail - ružová stužka s kovovým logom značky, ktorá sa nádherne vypína na uzávere.




Dočítate sa, že je to mix provokatívnej vône jasmínu, ruže a kosatca zdôraznený kvapkami bergamotu, grapefruitu, prevoňaný kvetmi pomarančovníka so sebavedomím ananásom a broskyňou popretkávaný ingredienciami femme fatale - vanilkou, pačuli a cédrom.

Jednoznačne nejde o vôňu na každý deň, ale o výnimočnú vôňu. Najprv je príliš sladká a ťažká, no postupným rozvíjaním sa ukazuje svoje tajné zbrane. Práve takýto typ vôní ja môžem hlavne v jesení a v zime. Príjemne zahreje a podvedome možno dodá aj trochu toho sebavedomia ;-) Samozrejme, netreba to preháňať, keďže ide o eau de parfum! Vôňa je naozaj intenzívna, len jeden strek cítiť na zápästí hodiny.
Priznávam a určite nebudem jediná, že ma trošku zarazila cena parfumov. Jasné, ide o parfum, a tak je logické, že cena bude vyššia, no 38 € sa mi zdá veľa.



Avšak Dermacol myslel nielen na naše peňaženky, ale aj na naše polovičky (prípadne hocikoho, koho by ste vo februári chceli obdarovať voňavým potešením), preto až do 14. 2. 2017 kúpite v kamenných predajniach a takisto aj v e-shope (či už českom alebo slovenskom) 2 parfémy za cenu 1! Ak chcete vyskúšať, ako vonia Dermacol, teraz je ten správny čas ;-)

1 komentár:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]