Post Page Advertisement [Top]

Chlorellu som začala používať na radu kamarátky v roku 2013. Nemala som žiadne vážne pozorovateľné problémy, akurát kožu okolo nechtov som mala dosť citlivú a na jednom prste sa mi po zádere vytvorila taká tuhá vyschnutá kožička, ktorá nepríjemne odstávala a nevedela som si s ňou rady. Pomaly som si na ňu zvykala, keď po polroku od používania chlorelly pomaly začala odpadávať a ja mám zase normálne vyzerajúcu kožu okolo nechtov. Toto však nie je jediný účinok. Keď som dostala v rámci spolupráce s Fabulous návrh na vyskúšanie zeleného mixu Blendea, dlho som neváhala. Chlorella je totiž pravidelne súčasťou našej domácnosti, postupne som do nej pridala aj spirulinu a tento mix vyzeral veľmi lákavo.


Táto zmes je jedinečná obsahom 4 zelených superpotravín - mladého jačmeňa, mladej pšenice, spiruliny a chlorelly.
Stačí len jedna jediná čajová lyžička ráno nalačno (resp. do prvého jedla, ktoré plánujete zjesť v ten daný deň) a s ňou prijme Vaše telo prísun hodnotných vitamínov, minerálov, antioxidantov a zelených fytochemikálií.
Supergreens sa nachádza v praktickom plechovkovom balení s pevným plastovým uzáverom. Po otvorení vidíte zelený prášok. 






K baleniu som dostala aj popis, históriu produktu a najmä očakávané účinky; plastovú lyžičku na naberanie a shaker, ktorý sa k objednávkam pridáva k 2 a viac baleniam (čo je aj cenovo výhodnejšie) a čo potešilo bol 10% zľavový kód na ďalší nákup. /a už som ho aj stihla využiť/







Osobne však shaker nevyužívam. Teda nie, klamala by som. Raz som ho použila, pretože som si stále supergreens primiešavala do smoothie a v jedno ráno som sa rozhodla, že vyskúšam čistú zmes s vodou, no nechutila mi, musela som sa nútiť, aby som ju dopila.
Tieto superpotraviny totiž majú svoju špecifickú chuť. Keď som brala chlorellu a spirulinu v klasickej tabletkovej forme, tú chvíľu na jazyku som pretrpela, a hneď zapila vodou alebo čajom. No v tomto prípade som pila tú zmes a neskamarátila sa s mojimi chuťovými bunkami.
Ako prímes do smoothie je však dokonalá! Každý pracovný deň začínam s ovocným smoothie, občas aj víkendy a už som si zvykla primiešať doň postupne nie 1, ale aj 2 lyžičky supergreens, jeho chuť to neovplyvní.







Ako si pripravíte smoothie je už len na Vás a Vašej chuti :-) Ja zvyknem miešať rôzne druhy ovocia, trošku vody a k tomu jednu-dve lyžičky supergreens. Jedno moje ráno s Blendea Supergreens som nahrala do kratšieho videjka, ktoré si môžete pozrieť tu.
Aké má zmes supergreens na mňa účinky po približne mesiaci užívania? Keď ráno vypijem smoothie s touto zmesou, dlhšie nie som hladná a nepociťujem ani po večeroch taký ten vlčí hlad. Zlepšilo sa mi trávenie a ani počas zimy som nebola výraznejšie chorá - a to ma tie prvé mrazy zvykli hneď skoliť. Tentokrát som obišla "len" s klasickou nádchou a boľavým hrdlom. Nemôžem potvrdiť, či sa mi zlepšil spánok, keďže mám doma chrápavého partnera, no mám taký pocit pohody a pre toto ročné obdobie netypicky aj vitality ;-) Niežeby som bola na práškoch, ale keď som v pohode po žalúdočnej a  črevnej stránke, cítim sa dobre  celkovo. Ide o vynikajúci detox pre organizmus.


To moje prvé testovacie balenie je už pomaly na dne, no určite viem, že si túto zmes najbližšie objednám a rovno vo väčšom balení. Poplatok za doručenie na Slovensko poštou je 4 € bez ohľadu na výšku objednávky.
Jedinou nevýhodou je možno menšie balenie vs. cena. Keď som však kupovala len samostatnú chlorellu, tak 1500 tabletkové balenie vychádza medzi 15 - 25  € ( 10 - 20 tabletiek denne - balenie vydrží na cca 90 dní, ale hovoríme len o chlorelle, ostatné supergreens tam nie sú). Blendea Supergreens obsahuje 4 supergreens a balenie na 90 dní vychádza na 44 €. Jednorázovo možno vyššia investícia, no ide o investíciu do nášho zdravia a verte, telo Vám to vráti ;-) Keby som nemala predošlú skúsenosť s chlorellou a spirulinou, bola by som skeptickejšia, no sama viem, že tieto superpotraviny fungujú.


Nakoniec som si najmä kvôli šetreniu objednala dvojbalenie za 33 € a ušetrila 3,3, takže s poštovným ma to vyšlo na 33,70 €. Dodanie je naozaj extra rýchle - objednávala som vo štvrtok 12. 1. 2017 a zásielka z ČR mala by prísť dnes, čo je celkom rýchlo :-)

BONUS PRE VÁS: ak by ste si chceli Blendeu objednať, mám pre vás 10 % zľavový kupón, s ktorým čosi ušetríte :-) Stačí zadať usetrim10 do políčka Vložit slevový kupón :-)

2 komentáre:

  1. Ďakujem ti za článok a zľavu.Objednala som si aj ja :) dúfam že pomôže

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teší ma, že článok pomohol. Snáď produkt zaúčinkuje rovnako ako mne ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]