Post Page Advertisement [Top]

Na dnešnú dobu sme asi staromódny pár. Nebývali sme spolu pred svadbou a byt sme začali riešiť až mesiac po svadbe. Už pri obhliadke som vedela, že ten, v ktorom sme nakoniec zatiaľ druhý rok, to vyhráva a predstavovala som si, kam by som zavesila nejaké naše fotky, veď ich za tie roky, čo sme spolu máme dosť. Vtedy sa nejako extra môj drahý manžel nevyjadroval. Po tom, čo som dala zavesiť obraz na stenu v obývačke som vyjadrila túžbu mať aj nejakú stenu s fotkami. Pravdupovediac, navrhovala som zohnať si a zaplatiť niekomu, kto nám jednu stenu v tretej izbe, ktorá zatiaľ slúži ako pracovňa / sušiareň a žehliareň a v prípade potreby aj ako hosťovská, náš rodostrom. Veľké nie. OK, tak teda aspoň pár foto na stenu. NIE, lebo ON sa na seba pozerať nebude. OK. A tak máme zatiaľ 4 fotoalbumy, pár fotiek len tak vystavených, jednu A4 svadobnú foto v rámčeku, jednu fotku z výletu v rámčeku na poličke a po novom vďaka e-shopu imageposter.eu už aj krásnu foto dosku. Splnila som jeho želanie, že nebude na stene ;-)


Pravdupovediac, aj keď stránka imageposter.eu funguje už nejeden piatok, doteraz som o nej veľmi nepočula. Fotodarčeky som už dlhšiu dobu nikomu neobjednávala a klasické foto do rámčekov a albumov som riešila podľa rôznych akcií u rôznych poskytovateľov tejto služby. Verím, že nie som sama, kto pred nákupom porovnáva na rôznych stránkach nielen cenu tovaru, ale aj kvalitu a službu predajcu - v tomto prípade e-shopu. Tento má 100% spokojnosti s dĺžkou dodacej lehoty, kvalitou dopravy a komunikácie, 4,5 hviezdičky z 5 dostal akurát za prehľadnosť webu.

Čo to ten imageposter.eu je? Ide o webstránku, pomocou ktorej si môžete objednať zaujímavé foto produkty - fotky, plátna, dosky, hodiny, plagáty, veľké formáty, ale aj populárne viacdielne obrazy. Keď som dostala možnosť vyskúšať si jeho sľubované kvality, veľmi dlho som neváhala a takmer okamžite som si z ponuky vybrala foto dosku na stôl (ktorú mám nakoniec zatiaľ uloženú v poličke).




Niekomu možno v ponuke chýbajú fotodarčeky, no myslím, že ponuka dokonale ladí s názvom webu Image Poster. Dodacia lehota bola v mojom prípade do 5 pracovných dní, aj keď je potrebné dodať, že som objednávku realizovala 6. 10. večer, čo už určite nikto nezadával do tlače ;-) Takže od piatka 7. 10, keď na nej mohli začať pracovať som mala v stredu 12. 10 mail a SMS s odoslaním zásielky a vo štvrtok 13. 10 balíček už doma.
Priebeh objednávky si môžete kontrolovať aj na webe:



Ako spomienkovú foto som vybrala jednu z predsvadobného fotenia na oznamko - fotka má 3 roky a my len spomíname, akí sme boli pružní, relatívne bezstarostní a podstatne štíhlejší. Keď som otvárala balíček, oči mi žiarili ako malej ;-) Vedela som, čo v ňom bude, no aj tak som bola plná očakávaní nad výsledným spracovaním.







Doska bola zabalená kvalitne a s ohľadom na možné nepriaznivé zaobchádzanie pri preprave (človek nikdy nevie...). Škatuľka, samotný produkt niekoľkokrát pretočený v bublinkovej fólii a papieri zabezpečili bezchybné dodanie. V balení sa okrem foto dosky nachádzali aj kovové nožičky, ktoré vytvorili elegantný a ľahko namontovateľný stojanček.










Po namontovaní nožičiek už bola doska pripravená na použitie - na ozdobenie niektorej časti izby. Volila som najväčší formát a s kvalitou som veľmi spokojná. Nič sa neolupuje, je pevná a naozaj efektná. Keď sa tak na nás po tých 3 rokoch pozerám, akoby som sa preniesla naspäť v čase, keď sme ešte len chystali svadbu.



Pekne zapadla do môjho knižno-foto kútika. Časom možno budem robiť reorganizáciu, zatiaľ mi však takto vyhovuje. Vždy, keď sa pozriem doprava, vidím pár našich fotiek pekne pohromade.
(Ten vianočný stromček nie je recensia a ani som nepodľahla marketingu obchodov, v ktorých už kúpite kolekcie a balíčky. Kúpila som si ho minulý rok na vianočnom trhu u nás v škole. Ručne za pomoci mojej kolegyne ho vyrábali deti zo špeciálnej triedy.).
Som maniak na takéto foto záležitosti, aj keď sa to snažím nepreháňať a myslím, že môj drahý ma tak zdravo krotí. No taktiež tvrdím, že je to jedinečný spôsob, ako si zútulniť bývanie a urobiť ho naozaj svojským tak, aby z neho bolo cítiť lásku, roky spolunažívania, priateľstvo, oporu, tradíciu a všetko, čo sme za tie roky prežili ;-) Aby som mala presne taký efekt ako mám teraz - nielen pri upratovaní, ale aj pri bežnom prejdení sa po izbe sa mi mihne úsmev na tvári.

Ďakujem za možnosť vyskúšať si službu ImagePoster.eu a objednať si tento produkt.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]