Post Page Advertisement [Top]

Toto vyznie, akoby som bola starenka, ale pribúdajúcimi rokmi zisťujem, že keď som niekedy milovala vône typu Dolce&Gabbana Light Blue alebo Moschino I love love, dnes po nich až tak nesiaham. Volím skôr jemnejšie kvetinové vône, ktoré neudrú hneď do nosa, ale postupne sa rozvíjajú. Značka Frais Monde ma okúzľuje čím ďalej tým viac. Prvý voňavý produkt od nich bol pre mňa parfumovaný olej Ambra Mediterranea. Keď som dostala od Veroniky z parfemy-elnino.sk ponuku na vyskúšanie nejakých produktov Frais Monde, pri prezeraní portfólia ma očarila táto parfumovaná voda. Kupovať vôňu cez interne bez predošlého vyskúšania je vždy tak trochu risk. No ja som nejak podvedome tušila, že z celej ponuky parfumovaných vôd Frais Monde mi bude súdená práve táto. A nemýlila som sa. Dokonale sme si sadli aj naživo.

Vôňa prišla zabalená v na prvý pohľad nenápadnej škatuľke. Na druhý pohľad už balenie pôsobí ako malé umelecké dielo s nevýraznými, ale ladiacimi farbami a vykresľuje podstatu názvu Perla Nera / Black Pearl / Čierna perla, pod ktorým si predstavím niečo elegantné s nádychom luxusu, ale nie vykričané a prvoplánové.





Nepovažujem sa ani zďaleka za odborníka na zloženie produktov, hoci sa oň zaujímam stále viac, no ako bežný zákazník. Potešilo ma, že produkt neobsahuje parabény a najmä alkohol. Nemusíte sa tak báť použiť vôňu ani na slnku a nepodráždi citlivú pokožku.


Podľa obrázkov na webe som približne tušila, do čoho idem, no aj tak som si nemyslela, že vôňa bude naozaj biela. 





A až keď som ju použila pochopila som, prečo sa nemá používať na oblečenie. Biely nie je flakón, ako to na niektorých obrázkoch vyzerá. Biely je obsah, ktorý na seba aplikujete. Biely a krémový, čo bolo trošku čudné, no zvykla som si. 
Keď po sprche použijem túto vôňu, mám pocit, že som použila parfémované telové mlieko v spreji, ale s trvácnejšou intenzitou vône ako má telové mlieko. Tá tekutina je nielen krémová, ale nedráždi pokožku a celkom dobre sa do nej vpíja. Navyše, telo je po jej použití hydratované (nie príliš, aby som zas nepreháňala, ale istú hydratáciu cítiť).
Nevedela som si tú vôňu predstaviť. Je však taká, ako sa píše v popise. Kvetinová, ale elegantná, nie príliš svieža a jej vôňu cítiť rovnomerne a dlho. Použijete jej možno trošku viac ako klasického parfumu, no príjemne sa rozvíja a nevadí. Dokonale splýva s pokožkou. Cena takisto neublíži - približne 11 € za 100 ml balenie je veľmi dobrá kúpa.

+ cena
+ nedráždi pokožku
+ hydratuje pokožku
+ vôňa sa príjemne a jemnučko rozvíja po dlhé hodiny (aplikovala som ráno o 6:00 a poobede o 17:00 som ju ešte stále cítila, hoci už len slabo)
+ neobsahuje alkohol a parabény
+ vhodná pre citlivky
+ elegantná vôňa
+ nedráždi čuchové bunky

- spotreba

Jej jedinou nevýhodou je spotreba - aspoň ja ju míňam rýchlejšie ako klasické voňavky, no zatiaľ som spotrebovala asi len 1/3 balenia a používam ju približne 2 týždne denne. Myslím, že môžem smelo prehlásiť, že parfumované vody Frais Monde sa mi pekne dostali pod kožu a určite toto nie je moje posledné balenie ;-)

5 komentárov:

  1. Frais Monde prostě nikdy nezklame!
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tuto značku neznám, ale vypadá to fakt zajímavě, květinové vůně mám taky moc ráda, takže určitě někdy zkusím :) Jinak bych tě chtěla pozvat ke mně na blog, kde právě probíhá giveaway kdyby jsi měla zájem:
    http://www.terripeterk.com/2016/11/lets-celebrate-two-years-with-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nic jsem od této značky neměla, ale líbí se mi to balení :)

    BLOG: Kosmetická taštička

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]