Post Page Advertisement [Top]

Dermálne vody sa stali súčasťou mojej kozmetickej výbavy po tom, čo som vyskúšala Biodermu a Avéne. Ak ste vyskúšali viete, že je to naozaj neoceniteľný pomocník a nielen v lete. No takéto osviežujúce vody ponúkajú aj iné značky a dnes by som Vám chcela predstaviť pre mňa donedávna neznámu značku Dzintars, ktorá však bola založená už v roku 1849 a je jedným z najväčších výrobcov kozmetiky a parfémov v severnej Európe. Na Slovensku si jej ponuku môžete pozrieť v e-shope plumeria.sk, odkiaľ mi ju majiteľka e-shopu poslala na vyskúšanie a ja jej za to ešte raz ďakujem ;-)

Keď som túto vodičku zobrala do ruky, zdala sa mi veľmi malá a myslela som si, že ju hravo spotrebujem za pomerne krátku dobu. Nepodarilo sa ;-)



Na obale absentuje popis v jazyku, ktorému by som rozumela, no podstatné informácie ako popis a charakteristiku, zloženie a použitie si môžete prečítať na webe.



Sprej má klasický rozprašovač, čo je trošku naškodu, pretože strekne pomerne veľké množstvo vody naraz, a tá sa premení na kvapku ako vidíte na foto vyššie. Na tvár úplne stačia 3 - 4 streky, avšak vždy sa trošku preľaknem. Napr. pri Bioderme a Avene som bola zvyknutá na súvislý poprašok termálnej/dermálnej vody. Tu je to iné, no netvrdím, že zlé.
Človek by čakal, že taká veľká kvapka zničí mejkap. Nezničí ;-) Pár krát sa mi podarilo streknúť si vodu aj na nalíčené oko (aká som ja šikovná) a oko neslzilo, nebolelo a ani mejkap z neho nezišiel (a nebol vodeodolný).
Efekt má úplne skvelý a presne taký, aký som očakávala - príjemne osvieži pleť, upokojí ju, hydratuje a regeneruje zároveň, na čom má určite svoj podiel aj obsah aloe vera. Aj keď nie je leto, používam ju väčšinou doma ale aj na cestách, keď som unavená po dlhšej dobe a keď potrebujem svoju tvár nejako vzpružiť bez umývania. Za približne 5 € ide o celkom dobrý a zaujímavý produkt. Ak ste o tejto severskej značke ešte nepočuli, myslím, že stojí za to pozrieť sa jej na zúbky :-)

2 komentáre:

  1. Značku vůbec neznám, ale obecně mám micelární vody moc ráda!
    Beauty by K. - na mém FB najdeš soutěž :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. toto nie je klasická micelárka na odlíčenie, ale mineárlna voda v spreji, trošku je tam rozdiel, keďže táto voda sa nepoužíva na odlíčenie pleti.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]