Post Page Advertisement [Top]

Už dlhšie som rozmýšľala nad vynovením a doplnením štetcov. Predsa len, tá moje prvá lacnejšia kolekcia už miestami dosluhuje (z dvoch štetcov začali vypadávať chlpy - na lícenku a púder, ostatné sú super, aj po rokoch takmer ako nové). Pravdupovediac, nad inou značkou štetcov ako Zoeva som ani nerozmýšľala. Dilema bola, ktoré štetce, keďže v ponuke ich majú viac. Najprv som rozmýšľala nad nejakou sadou, keďže sa finančne viac oplatia, no v každej boli aspoň 2 štetce, ktoré by som určite nevyužila. Na radu Moniky. ktorej blog vám zaručene predstavovať nemusím, som stavila na kolekciu Rose Golden. A urobila som veľmi dobre ;-) V tomto príspevku sa v skratke dozviete dojmy po mesačnom používaní.

Pôvodne som chcela všetky z tejto kolekcie, no akurát kontúrovací štetec nemali, tak som objednala z kolekcie Vegan. Nevadí ;-)


Štetce z kolekcie Vegan sú balené v plastových vrecúškach, kolekcia Rose Golden je zabalená luxusnejšie v škatuľkách. Cena je však takmer rovnaká. Po skúsenosti z 104 Buffer z kolekcie Vegan a z kolekcie Rose Golden musím povedať, že Monika mala predsa len pravdu. Tá Rose Golden má čosi viac do seba a dokonale jemný chlp ;-)
Spracovanie štetcov je veľmi kvalitné - chlpy z nich lezú len málokedy, majú kvalitnú rúčku a kovová časť nezvykla hrdzavieť ani po častejšom umývaní. Zväčša na ich čistenie používam buď kvapku pleťového čistiaceho gélu alebo šampón a čistím ich na pomôcke Ebelin. Následne ich nechávam uschnúť a sú znova ako nové ;-)
Po kúpe som na nich pár dní len pozerala a obchytkávala ich ako nejaký úchylácky šialenec, bola to takpovediac láska na prvý pohľad, aj keď zobrali z účtu pomerne vysokú sumu, myslím, že to stálo za to a snáď to bude znova investícia na niekoľko rokov ako pri predošlých štetcoch tejto značky ;-)








Úplná lahôdka. Myslím, že práve tieto dve slová dokonale vyjadrujú nielen môj názor a moju skúsenosť, ale aj každé jeho použitie. Chlpy sú jemné, neškriabu a pevne držia spolu. Mejkap sa ním výborne zapracuje do pleti, ktorá pôsobí prirodzene. Skúšala som aj špongie, no nemôžem si pomôcť, prídu mi trošku menej hygienické ako štetce, aj keď, samozrejme, o všetkých mejkap-pomocníkov sa treba starať, inak si koledujeme o neplechu na tvári.
Tento sa mi zdá aj lepší ako jeho Vegan kamarát, ktorý mi už po tých dvoch rokoch pravidelného používania trošku dosluhuje - lepší hlavne tým, že má štetinky akoby bližšie k sebe, nie je až taký vejárovitý ako Vegan a práve vďaka tomu si mejkap lepšie zapracujem do pleti.







Zistila som, že pomocou oblo tvarovaných hrotov štetcov si lepšie nanesiem púder ako pomocou plochých, ako bol/je napr. môj starý Flat Kabuki. Tvár len jemne poprášim, púder nazapracúvavam do pleti. Štetiny sú jemné, občas, možno pri zlom uhle, ma jemne pichnú, ale nie je to nič strašné. Objednala som si už aj Luxe Face Definer, ktorý sa tvári ako macher na nanášanie púdru, no ešte som ho nepoužila, a tak ich zatiaľ neviem porovnať.









Trošku sa mi zdá, že tento štetec má viac "rozpierené" štetiny, ako by mal mať, avšak pri jeho použití to až tak nevadí. Nanášam ním bronzer alebo tiene z paletky na kontúrovanie na oblasť lícnych kostí a pod čeľustné kosti. Nepráši a urobí svoju prácu celkom spoľahlivo. Na pleti je príjemný, neškriabe. Dá sa pomocou neho aj kontúrovať, no na samotné kontúrovanie preferujem iný štetec.








Opäť jemný chlp a celkom príjemný na dotyk, jemnučko rozpierený. U mňa má jedno menšie mínus - štetiny sa mi zdajú dlhšie, lícenka sa mi ním naberá trošku ťažšie, avšak ide to a aspoň si omylom nehodou nespôsobím Marfuška efekt. Na nanášanie lícenky by sa dal pokojne použiť aj predošlý Face Paint.








Tento, z nových štetcov posledný na tvár, som pôvodne tiež chcela z kolekcie Rose Golden Vol.2, no dlhšie ho nemali na sklade, a tak som súhlasila s návrhom, že mi ho vymenia za tento (úplne rovnaká cena a aj použitie). Kúpila som si ho na základe odporúčania Terry vo videu o kontúrovaní a súhlasím so všetkým, čo o tomto štetci tvrdí. Dokonale sa ním zapracuje bronzer a to kontúrovanie je perfektné, stačia krúživé pohyby a efekt je maximálne prirodzený ;-)








Tento štetec je naozaj majstrom kontroly farby. Dokonale nanesie farbu aj na horné viečko, ale aj na líniu spodného viečka okolo mihalníc. Linku som ním robiť neskúšala, no z tieňa by to šlo vďaka jeho tvaru bez výraznejšieho problému.







S týmto štetcom je vytvorenie dymového líčenia takmer hračka. Prechody medzi jednotlivými tieňmi nie sú badateľné a krásne sa prelínajú. Je jemný, nepichá a farbu nanáša tak akurát.


Spomedzi všetkých týchto štetcov mám dvoch absolútnych miláčikov, bez ktorých si neviem predstaviť ani jedno líčenie a naozaj ich používam takmer denne. Ide o 104 Buffer a 110 Face Shape. Celkovo po nich siaham pomerne často a okrem ich efektivity mi prácu s nimi jednoznačne uľahčuje aj ten ich nádherný dizajn ;-)


Používate pri líčení štetce? Ktorý typ štetcov (prípadne aj značka) je Vaša najobľúbenejšia?

4 komentáre:

  1. stále premýšlam presne nad touto sadou štetcvo,ale odrádza ma trochu cena :/
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. máš pravdu, cena je vyššia, no stále si myslím, že stoja za to.

      Odstrániť
  2. ja by som ich strasne chcela len ta cena :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. sú drahšie, ale bezpodmienečne stoja za to ;-) Je to ako s kozmetikou - drahšia je zväčša aj kvalitnejšia a aj aplikátory drahšie sú zväčša kvalitnejšie, aj keď, samozrejme, nájdeme aj veľa lacných a skvelých produktov - z predošlej kolekcie mi napr. Buffer vydržal dva roky, len nedávno som ho vyhodila, takže je to investícia na dlhšie. Nevypadávajú im štetiny, robia svoju prácu a po umytí sú ako nové.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]