Post Page Advertisement [Top]

Nemala som veľa matných rúžov, v skutočnosti som vyskúšala len jeden - od Rimmelu z červenej kolekcie Kate Moss a veľmi som si ho obľúbila. Celkovo v ostatnej dobe som skôr zameraná na rúže ako na lesky na pery. Keď v Avone uvádzali novinku - matné rúže a prišiel mail, že ich dostanem na vyskúšanie, nesmierne som sa potešila a týmto firme verejne ďakujem. Kolekcia True Color je podľa môjho skromného názoru na to, že ide o katalógovú kozmetiku celkom vydarená. A inak to nebolo ani v prípade nových rúžov, o ktorých ste už určite počuli takmer z každej strany ;-)

Rúže boli už tradične zabalené veľmi pekne - v darčekovom obale s mašličkou. Každý bol jednotlivo zabalený, ako to už býva zvykom pri dekoratívke od Avonu. Pravdupovediac, vyhýbam sa nákupu dekoratívky v drogériách, pretože tie produkty sú často otvorené (v prípade riasenky jednoznačne katastrofa) a niektoré aj vyskúšané (haló, veď na čo sú tam testery???) - spôsobujeme si to my samy, pretože personál nie vždy stíha dohliadať na to, čo sa v predajni deje.



Nielen odtiene, ale aj obaly sú pekne matné - čierne so strieborným pruhom a názvom firmy - Avon. Každý z rúžov má farebnú nálepku s názvom odtieňa na spodnej časti balenia.



Keď som videla tie odtiene, hneď som vedela, že mám jasného favorita - Ideal Lilac. Krásne ružovo-fialová farba, ktorá mi trošku pripomínala práve môj prvý matný rúž. Odtiene však v realite vyzerajú trošku inak ako na webe alebo v katalógu:



Red Supreme


 Foto s bleskom:


Denné svetlo, bez blesku:




Tento odtieň si ma doslova a do písmena získal. Pamätám si, akoby to bolo včera, keď som sa červeného rúžu bála pomaly ako čert kríža. Myslela som si, že s ním budem pôsobiť vulgárne a že mi vôbec nepristane. Trošku som zmenila názor:


Celkom sa mi páči taký tzv. Snehulienka look - svetlá pleť, čierna linka a červený rúž. Do práce som sa takto odvážila prísť zatiaľ len pár krát (dá sa spočítať na prstoch rúk), no na večer či nejakú akciu nemám problém ;-)


Napriek tomu, že ide o taký výrazný odtieň, odtláča sa slabšie a na perách zvládne pitie, s jedlom má problémy - ako takmer každý rúž, aj tento s jedlom mizne z pier.
Tento odtieň z celej trojice je najlesklejší - nie je až tak celkom matný, ale v tomto mi to nevadí.


Pure Pink


Foto s bleskom:

Denné svetlo, bez blesku:


Tento odtieň má ružový nádych, ale aj na fotkách aj v realite pôsobí skôr Nude. Siaham po ňom pomerne často hlavne v pracovné dni.


Ideal Lilac


Foto s bleskom:

Denné svetlo, bez blesku:



Tento odtieň je prenádherný! Niečo, čo mi nevadí nosiť aj do práce aj von aj na kávu aj na prechádzku. Krásna ružovo-fialková farba dokonale vhodná (nielen) na toto ročné obdobie. Bohužiaľ, práve tento odtieň ma neuveriteľne sklamal. Neviem, či ide o výrobnú chybu, pretože ostatné dva mi to nerobili. Ako vidíte aj na foto, na perách hrudkavie a tie hrudky farby sú viditeľnejšie počas toho, ako rúž z pier postupne mizne - po pár hodinách, resp. po výdatnom obede je to katastrofa, takýto efekt mi neurobil ani ten červený (a od výraznejšej farby som skôr očakávala nejakú pohromu pri miznutí z pier). Veľká škoda, pretože sme si tak dokonale farebne sadli... :-(

Všetky tri odtiene rúžu True Color Matte napriek tomu, že sú matné pery dokonale hydratujú, nie je preto potrebné aplikovať balzam na pery pred nanesením rúžu. Aj ich výdrž je celkom zaujímavá. Tak napr. ten červený (Red Supreme) som mala na jednej akcii, a vydržal mi približne 4 hodiny úplne ako nový - aj kolegyňa sa pýtala, že čo je to za rúž, že stále vyzerá tak dobre. Za mňa trošku prekvapivo (najmä pokiaľ ide o ten červený), ale big like! ;-) Ak by ste sa rozhodovali, či tento rúž vyskúšať alebo nevyskúšať - za 3,90 € to rozhodne stojí za to.

5 komentárov:

  1. Už jsem o těchto rtěnkách slyšela a musím říct, že matný obal vypadá moc luxusně a z odstínů, které jsi mohla vyzkoušet bych brala ty poslední dva!
    Beauty by K. - soutěž

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem si jednu rtěnku objednala, tak jsme moc zvědavá, jak s ní budu spokojená :))

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jeden odstin na me ceka v cesku, takze se celkem i tesim.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nevyjadrím sa celkom k téme, ale: super háro! :)

    Ja som ešte nenašla dokonalejší matný rúž ako moju milovanú Vivid Divine od Astoru. Tá fakt drží a preto mám už vyššie nároky na výdrž rúžu...
    saveonbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja mám odtieň "peach flatters" a je to najlepší rúž aký som mala, krásne vonia, je naozaj matný, dlho vydrží, idem si objednať ďalší odtieň

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]