Post Page Advertisement [Top]

Vždy ma fascinovalo kontúrovanie, hranie sa s rozjasňovačmi a farbičkami. No takisto vždy som mala akýsi rešpekt, predpokladala som, že to nezvládnem - jednoducho, že sa doriadim a budem ako klaun. A navyše som si dlhé roky na svojej zmiešanej pleti ani len nevedela predstaviť rozjasňovač. Situácia sa však zmenila (už dávnejšie, odkedy nefičím na totálne matnej tvári). A keď som videla, že značka theBalm do svojho portfólia zaradila túto novú paletku, vedela som, že je pre mňa must-have, a preto som si ju aj objednala.


Značka theBalm ma neuveriteľne priťahuje na prvý pohľad najmä svojimi obalmi. Sú dokonalé! Prepracované, vtipné, nápadité. Jednoducho také, s ktorými sa budete chváliť a nebudete ich chcieť skryť v kozmetickej taštičke. Paletka je uložená v papierovom obale, z ktorého ju jednoducho vytiahnete.






Paletka obsahuje zmenšené sestry - Mary-Lou (zlatistý rozjasňovač), Cindy-Lou (vhodnejší na líčka), Betty-Lou (bronzer) - v plnom, samostatnom balení má každá cez 6 g, v tomto majú po 3 gramy, ale používam ich takmer denne = nelíčim sa každý deň (väčšinou cez víkend a keď mám dovolenku), no odkedy mám paletku, vždy sa líčim ňou a ubudlo z nej minimálne, takže mi vôbec nevadí, že majú "len" 3 g.


Zo sestier je najvýraznejšia Betty - preto opatrne pri jej aplikácii, no aj keď to trošku preženiete, dá sa pekne rozotrieť dostratena. Okrem tradičného použitia ako bronzer v oblasti líc ju používam aj na kontúry tváre - okolo čela, vlasov a pozdĺž hraníc tváre, ale aj na bok nosa. Mary, to je klasický zlatistý trblič - milujem túto farbu a nosím ju namiesto očných tieňov, ktoré v ostatnom čase používam naozaj minimálne, potom ňou jemne zvýrazňujem priehlbinku nad vrchnou perou a trošku ňou potriem aj tvár. Cindy je naozaj jemnučká, preto, ak chcete výraznejšiu lícenku, odporúčam vyskúšať niečo iné. Mne takáto jemnučká celkom stačí.

Približne takto sa posledných pár týždňov líčim do práce (a nielen tam). Taký môj pokus o kontúrovanie a prácu s rozjasňovačmi. Viem, že sa mám ešte veľa čo učiť, pokiaľ ide o líčenie, a špeciálne kontúrovanie, a svoje pokusy budem aj naďalej robiť na tejto paletke :-)


použila som mejkap ZERO DEFAUT od YVES ROCHER





Hotovo, alebo = power of makeup:

makeup ZERO DEFAUT (Yves Rocher), obočie ceruzky na obočie (Rimmel London), očná linka (Dermacol), riasenka DEVILASH (Dermacol), paletka rozjasňovačov THE MANIZER SISTERS (theBalm), trvácny rúž na pery s leskom PROVOCALIPS (Rimmel London)
v skutočnosti mejkap nie je taký dožlta - farba je jemne skreslená osvetlením v kúpeľni



A po 10 hodinách (keď som stihla vybehnúť do mesta na poštu, ku kaderníčke dať si podstrihnúť ofinu, umyť okná, povysávať byt a vyleštiť kúpeľňu) som vyzerala takto: 

iba rúž je iný a znova nanesený, všetko ostatné je v pôvodnom stave
Mary vydržala na očiach po celý deň! Ma tvári ešte vidno nejaký ten pokus o kontúry, aj keď som jej teda dala poriadne zabrať (vidno na rozcuchaných vlasoch, ktoré sú na foto už upravené!).

Po mojej prvej skúsenosti s podkladovou bázou Time Balm od značky theBalm som vedela, že to nebude môj posledný produkt. Aj keď to trvalo, kým som si našla cestu k ďalšiemu, resp. kým som sa odhodlala investovať, neľutujem ani jediný cent. Paletka the Manizer Sisters stojí trošku nad 25 €, no je to skvelý pomocník. Boli časy, keď som túžila mať doma niekoľko paletiek od zvučných značiek, a keď už mám nejaké tie sady tieňov, som radšej, že ich je menej, pretože ich aj tak na sebe nestíham použiť a ak niekoho líčim (fakt málokedy), tak tiež nestriedam veľmi divoké farby. Manizer sestričky mi šetria nielen čas, ale hlavne miesto v kozmetickej taštičke - je totiž úžasne praktické mať tri produkty v jednom balení. Myslím, že som sa zaľúbila. 

veľká chyba tohto tria = na každej foto iné svetlo a pritom stále tá istá miestnosť a tie isté svetlá zapnuté - tú "hru" so svetlom ešte musím vychytať, inak si myslím, že rozdiel je značný

Ak by ste teda odomňa čakali tip na líčenie ku štedrovečernému stolu či na silvestrovskú párty, nič také sa nekoná, ja sama mám trošku odstup a tohto roku som sa rozhodla, že tých vianočných líčení už bolo na iných blogoch a youtube kanáloch dosť aj bezomňa. No viem, že zajtra sa nalíčim touto paletkou a ktovie, možno ma bude sprevádzať aj po celý nasledujúci rok :-)

4 komentáre:

  1. táto paletka veľmi láka aj mňa a uvidíme kedy sa objaví u mňa doma :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem za komentár! :-) Myslím, že keď sa mi podarí spotrebovať ju, kúpim si ďalšiu. A to hovorí za všetko :-) Prajem krásne Vianoce!!! :-)

      Odstrániť
  2. Neda mi sa nevyjadrit k tomuto (ani nie tak k triu, ja som si tu cestu s mojou mastnejsou pletou k rozjasnovaniu este nenasla) ale skor k liceniu. Nalicena si krasne, ale ja si nemozem pomoct, ze sa mi pacis nenalicena. Si taka velmi mila 😁 a nalicena uz no... zena 😉 to ako nie v zlom, krasna zena 😊 mozno je to aj tou ofinkou, ktora sa mi zda pritvrda, neviem. Ale na studentov to asi plati 😊

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi pekne Ti ďakujem za milý komentár! :-) S ofinkou teraz trošku s mojou kaderníčkou experimentujeme, niekedy si ju dám nabok, ale pomerne často ju mám teraz rovno - taká zmena sa mi celkom pozdáva, uvidím, čo vymyslíme o mesiac, keď mám ďalší termín :-D A to, že ako nenalíčená nevyzerám ako strašidlo, beriem veľmi pozitívne, môj drahý manžel občas povie, že "kde máš oči" a tak :-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]