Post Page Advertisement [Top]

Bolo to ešte minulý rok, čo mi kamoška povedala, že natrafila na skvelú slovenskú pleťovú masku. Vŕtalo mi to v hlave dovtedy, kým som si nesadla za pc a neurobila objednávku na soaphoria.sk. A tak mám svoju masku doma.


Na výber máte z troch druhov:
  1. na unavenú, dehydratovanú, vysušenú pleť
  2. na citlivú, podráždenú, zrelú pleť
  3. na zmiešanú, problematickú, aknóznu pleť
Keďže už vidíte obrázok, nemusíte hádať, po ktorej som logicky siahla ja. Veľmi sa mi páči to balenie. Nezaberie veľa miesta, je ľahko recyklovateľné a aj tá stužka v našej trikolórie pridáva na pocite patriotizmu.


Nie som expert na zloženie, o tom by vám vedela viac povedať napr.  blogerka Veronika, jej recenzie sú z hľadiska zloženia vždy profesionálne rozpísané. No ako laik viem /si myslím/, že čím menej zložiek, tým lepšie. Aký majú efekt? Textík prebratý z webovej stránky Soaphoria

100% prírodná pleťová maska v prášku na zmiešanú, problematickú, aknóznu pleť. Obsahuje min, 65% bylín. Nastavte rovnováhu, regenerujte, nechajte vstrebávať liečivé látky! Zelený íl najvyššej kvality z Francúzska je výborný antioxidant, hlboko čistí, regeneruje bunky, je vhodný na aknózne, problemové časti. Stabilizuje tvorbu mastných kyselín. Rozmarín tonizuje, medovka necháva pleť čerstvú a v rovnováhe. Je výborná bylinka na aknóznu, problematickú pleť. Tento zelený div obsahuje spirulinu, ktorá je najúčinnejší B-komplex a čistý zdroj proteínov. Zelený čaj je výborný antioxidant, ktorý sa využíva aj proti starnutiu. 

Toto nie je jediné, čo ma na maske nadchýňa. Pri nej máte pocit, že ste si ju vyrobili samy, pretože si ju jednoducho musíte namiešať, inak ju nepoužiteje. A mňa to dosť baví ;-)



Ak postupujete podľa návodu, podarí sa vám pomocou vody a prášku vytvoriť takúto žaburinovú zmes. Nevyzerá veľmi vábne, a o to viac sa mi páči. Vždy ňou rada a ochotne desím okolie ;-) - teda, aby ste si nemysleli, že takto chodím po svete, to nie. Ale doma sa ma manžel už pár krát zľakol a potom povedal len to svoje "ach jej". Ako vždy, keď s nadšením skúšam novú kozmetiku. Viď fotodôkaz:


(Tu som si dala trošku hrubšiu vrstvu než zvyčajne). Masku som použila asi 5x a stále sa mi nezdá, že by z nej nejak výrazne ubudlo. Tým, že obsahuje zrniečka je pleť po zmytí začervenaná, no ide len o chvíľkový stav. Po použití odporúčam pokračovať nejakým krémom, najlepšie výživným. Po tých pár použitiach (asi 5 krát raz týždenne) som zbadala, že moja pleť aj v kritickom mesačnom období netrpí toľkými vyrážkami ako zvyčajne a o čosi menej sa leskne. Nezbadala som žiadnu negatívnu reakciu (okrem manželovho "ach jej") a ani mi nijako nepodráždila pleť či nevysušila pleť. Za tú cenu (4 €), zloženie a viacero použití podľa mňa vynikajúci výrobok. A najmä - slovenský.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]