Post Page Advertisement [Top]

Kolekcia príspevkov The best for... mala celkom čitateľský úspech, a tak som sa rozhodla pokračovať. No najmä po tom, čo som jeden z týchto prípravkov minula a narýchlo kupovaná náhrada z drogérie (aj keď za 5 €) ma vôbec neočarila. Dámy, privítajte vo svojej kúpeľni značku Toni&Guy. O týchto produktoch som písala ešte v septembri 2014, no a teraz ich smelo môžem zaradiť to TOPky :-)


Ide o čosi drahšiu kozmetiku, ktorú okrem internetových obchodov nájdete aj napr. v sieti DM drogérie. Ja som si ich kupovala ešte v septembri na notino.sk teda už takmer pol roka sme spolu :-) Poskúšala som toho habadej, išla som aj do iných značiek, ako napr. Matrix, ktorá bola skvelá, no táto sa mi pod kožu nejak dostala viac.


Toni&Guy Classic Medium Hold Hairspray



Toto je produkt, ktorý už nie je. Spotrebovala som ho akurát minulý týždeň a nakoľko som sa nechystala objednávať z webu kvôli tejto jednej veci (ja viem, našlo by sa ich omnoho viac, ale snažím sa míňať rozumne... haha, ale fakt! :-D). A veľmi ľutujem, že ho už nemám :-/ (teda mám, ale čo z prázdneho balenia??, maximálne ho môžem vyobjímať a vyhodiť). Bol to úžasný lak (teraz si pripadám, akoby som mala smútočný prejav, tak o ňom radšej budem písať v prítomnom čase). Pri väčšine lakov na vlasy sa mi stáva, že musím zadržať dych a aj tak ma z tej "vône" potom dusí. Pri tomto sa mi to nestáva. 



Aj keď ide o Medium Hold, dosť veľa záležalo na použití. Pri bežnej aplikácii vlasy vôbec nevyzerajú nalakované, takmer naopak, tvária sa, akoby sa ich žiaden stylingový prípravok ani len nedotkol, a takto sa mi to páči! Pôsobí to pekne a prirodzene. Pre spevnenie nejakého účesu jednoducho aplikujete viac a aj moje jemné vlasy to ustáli. Žiadne zlepence, na pohľad vysušené vlasy tak, ako to zvyknú "nastajlovať" niektoré laky. A už len skutočnosť, že mi vydržal 5 mesiacov stojí za to a viem, že si ho v budúcnosti určite ešte kúpim. Boli sme kamoši a aj keď mám momentálne doma nejakú novinku od Schwarzkopf, že Styliste Ultime s Claudiou na obale, ktorý pekne spevní a účes drží, ale inak sú vlasy suché, zlepené a preventívne nedýcham, keď ho používam. Toni je zatiaľ the best. V súčasnosti stojí na notino.sk cca o euro menej, ako keď som si ho kupovala ja.

Toni&Guy Prep Volume Plumping Mousse



Moje vlasy potrebujú tužidlo. Sú jemné a keď si ich len umyjem a nepoužijem pred finálnou úpravou a vysušením tužidlo, tak na druhý deň vyzerajú, akoby som ich neumývala prinajmenšom pár dní, ak nie týždeň. Toto som si zamilovala. Stačí v dlani vytvoriť niečo ako pinpongovú loptičku a aplikovať do vlasov.



Pena sa nerozteká, pekne drží a vo vlasoch rýchlo "mizne". Nespôsobila žiadne lupinky či iné dráždenie pokožky a už vôbec z nej nevysychali vlasy. Objem nie je zázračný, ale taký celkom prirodzený a efekt trvá aj také dva dni :-) pri mojich jemných vlasoch. Cena v súčasnosti sa veľmi nelíši od ceny, za ktorú som si toto tužidlo kúpila na notino.sk ja.

Toni&Guy Prep Heat Protection Mist


Niekedy dávnejšie som si nemyslela, že takýto produkt bude mať u mňa využitie, keďže som si vlasy iba fénovala. No používam ho aj pred fénovaním a tiež pred žehlením (dúfam, že sa čoskoro dopracujem k novej vlastnej žehličke, už mám vyhliadnutú Remingtonku :-)). 


Veľmi oceňujem tento rozprašovač, vďaka nemu nemusíte aplikovať sprej viackrát, keďže má trošku širší záber. Vonia celkom príjemne, ale nijak intenzívne. Vlásky sú trošku lesklejšie a hlavne som cítila a videla, že aj ten horúci vzduch z fénu, či žehliaca plocha ich až tak neničia. Spomedzi všetkých uvedených produktov je v tomto ešte najviac objemu. Okrem toho sa na balení píše, že je antistatický, čo môžem potvrdiť. Počas celej zimy som nosila a ešte aj nosím rôzne čiapky. Ani raz sa mi nezelektrizovali vlasy a dosiaľ sa mi to stávalo pomerne často ;-) Cena v súčasnosti je veľmi podobná cene, za akú som ho na notino.sk kúpila ja.

Do starostlivosti ako takej sa oplatí investovať. Či už ide o vlasovú, pleťovú alebo telovú. Niektoré trošku drahšie produkty jednoducho stoja za tých pár korún navyše. 


Ktoré stylingové prípravky sú Vaše TOP?

3 komentáre:

  1. Ahoj díky za tipy, ten lak určitě vyzkouším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No už dlhšie tejto značke odolávam, ale keď píšeš aká je skvelá, tak dlho už asi neodolám :) Mňa zaujal hlavne ten Heat protection mist, pretože mám vlasy trošku zničené fénovaním a žehlením a veľmi veľmi elektrizujú. Takže myslím, že čoskoro ho otestujem aj ja. Ďakujem za tip :))

    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je drahšia, ale podľa mňa stojí za to. Mám jemné vlasy a nepotrebujem si ich ničiť ďalšími stylingovými prípravkami za pár korún, ktoré mi spravia slama efekt. Budem rada, ak Toni&Guy sadne aj vám ;-) Určite dajte echo! ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]