Post Page Advertisement [Top]

Toto je prvý z príspevkov o značke Tarte. Bude toho trošku viac, keďže som dostala úžasný adventný kalendár, vďaka ktorému som nepribrala ani gram a rozšírila si svoju kozmetickú poličku o novú uznávanú značku. Dnes bude reč o masielku na pery, ktorý značka tak pekne pomenovala - LipSurgence.


Produkty boli zabalené naozaj nádherne a ja len ľutujem, že takéto balíčky sa nenachádzajú v našich obchodoch (netvrdím, že vôbec nie, neprešla som si tých obchodov pred Vianocami až tak veľa, ale nevidela som nič podobné). Nádherný setík mini výrobkov.




12 nádherných miniverzií produktov. Zatiaľ iba ochkanie nad týmto obrázkom, pretože dnes sa budem venovať iba prvému - lip créme - masielku na pery. Z tejto kategórie mám vyskúšané už tri rôzne produkty. Mojim prvým bolo Revlon, potom som si kúpila Bourjois a nakoniec som  vyskúšala aj toľko ospevovaný Astor.

Tarte je v podobnom odtieni ako Revlon a Astor (a sestrin Bourjois). Taká príjemná ružovučká, nenápadná, do práce a na bežný deň ako stvorená.


po pár použitiach
Na perách pôsobí tak nežne a jemne zároveň. Myslím, že tieto odtiene sa hodia každému typu :-) záleží len na tom, či sa v nich cítite dobre ;-) Páči sa mi, že ho nazvali LipSurgence, pretože je naozaj ako prvá pomoc - stačí ho mať so sebou a máte pery nalíčené a aj hydratované bleskurýchlo. Bez ťahov mimo línie pier. Je vysúvací, čiže k môjmu nie veľmi obľúbenému strúhaniu nedochádza.





po 3 hodinách (vrátanie pitia)

Odtieň má krásny názov - wishful, ostatné odtiene sú podobne zaujímavo pomenované, napr. spirited, amused, joy, charmed, grateful a pod.
Na perách je toto masielko skvelé. Jemne farbí, pekne sa leskne a účinne hydratuje. Tesne po nanesení cítiť také akoby jemnučké štípanie či skôr chladenie - efekt spôsobený pridanou mätou. Je len krátkodobý a nie je nijakým spôsobom nepríjemný či výrazný ako pri produktoch, ktoré majú opticky napumpovať pery.
Po jedle mizne z pier, ale ak práve nejete, vydrží na perách približne 3-4 hodiny, po tomto čase ho už síce nevidno, ale pocit hydratácie trvá takých 5  hodín, čo je skvelé. Míňa sa celkom pomaly, resp. takým tým "normálnym" tempom - ako vidíte na prvých fotkách, použila som ho už niekoľko krát a akoby z neho ani neubudlo :-) Z pier mizne postupne a systematicky, nezanecháva žiadne fľaky či niečo, čo sa podobá na nechutný povlak.

Najlepšie na tomto produkte je asi zloženie, ktoré je obohatené prísadami skinvigorating™: vitamíny C a E, jojobový olej a mäta, a ktoré neobsahuje žiadne parabény, minerálne oleje, ftaláty, zložku Sodium Lauryl Sulfate, glutén a triclosan. Produkt získal niekoľko ocenení, medzi nimi napr. cenu Best Beauty Buys z roku 2011. To, že získal ceny už samo o sebe svedčí o jeho kvalitách, no najlepšie je presvedčiť sa na vlastnej koži.

Je to skvelý akoby 3v1 produkt - farbí (aj keď jemnejšie ako rúž), dodáva krásny lesk (ale nelepí) a hydratuje ako balzam. Celebrity ho milujú a ja priznávam, že aj keď je to štvrté masielko, ktoré skúšam a vlastním, je zatiaľ najlepšie! Cena za plné balenie je približne 24 $ (= cca 20 €), čo je jeho jediná nevýhoda, no dá sa pozháňať aj v nejakej akcii ;-)

Zatiaľ sa mi značka Tarte celkom pozdáva, uvidíme, ako to pôjde ďalej. Každopádne, očakávania mám celkom veľké, keďže som si načítala niekoľko zahraničných recenzií :-)

11 komentárov:

  1. Moc pěkné! :) Kde jsi Tarte sehnala? Pokud vím, tak do Evropy se nedováží...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :-) Pokiaľ viem, tak máš pravdu, nedováža. Poslala mi ho kamoška z USA :-) má aj svoju stránku na fb Americana - Oblečenie a doplnky z USA

      Odstrániť
  2. Tak ten odstín vypadá božsky! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Katka!!!!!! Nie je Ti blbo otvoriť ADVENTNÝ kalendár na jednu šupu?! :DDD Keďže ich je 12, mala si pekne každý mesiac jedno okienko otvoriť!!!!! ;DDD
    Masielko vyzerá na perách DOKONALE! Síce to nie je úplne "môj" odtieň, ale fakt vyzerá veľmi "výživne"... :) by som pouvažovala možno aj o full verzii...
    No a kalendár je, len tak mimochodom, parádny :)
    saveonbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. haha, aké vtipné :-) :-P Myslím, že som sa prekonala už len tým, že som to otvárala postupne a nie naraz :-D Ak by som ho mala otvárať po dobu 12 mesiacov, asi by som sa zbláznila :-D :-D

      Odstrániť
  4. Podobné produkty mám veľmi rada presne ako píšeš - ako prvú pomoc do kabelky, na pracovný stôl. Najradšej síce nosím výrzané rúže, ale sú chvíle, keď to inak nejde a ja siaham po podobne tónovaných masielkach. Toto od Tarte vyzerá prekrásne a verím, že je skvelé. Až som začala zvažovať, že by som niečo od tejto značky vyskúšala (vždy ma lákalo to ich "koliesko" s tieňmi, bronzerom, lícenkou...), len je ťažko ho zohnať. Adventný kalednár vyzerá tak lákavo, iste si sa vytešovala pri otvorení každého okienka ako malé dieťa :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]