Post Page Advertisement [Top]

Nielen v lete, ale počas celého roka majú ľudia tendenciu zabúdať piť. Keď vás bolí hlava a cítite sa malátni, skúste sa len napiť vody (= nie koly, kávy alebo džúsu) - nesladenej vody z vodovodu.
O tom sa už popísalo mnoho článkov. Ľudia s mastnou a zmiešanou pokožkou sa hydratačných prípravkov doslova boja. Radšej si budú neustále a neúnavne pleť vysušovať až dospejú do štádia, že ich predtým mastná pleť je zrazu suchá až šupinatá a citlivá na dotyk. Pozor na to!
Aj mastná a zmiešaná pleť potrebuje hydratáciu - jednak zvnútra (piť, piť a ešte raz piť!) a jednak zvonka prostredníctvom krémikov, sér a pleťových masiek.
Ja som vyskúšala rad Hydrabio od Biodermy - konkrétne pleťový krém na zmiešanú pokožku, pleťové sérum a pleťovú masku. Aké sú tieto produkty a čo dokážu?

1. Hydrabio Légére

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
• Patentovaný biologický komplex Aquagenium® stimuluje schopnosť pokožky v hlbších vrstvách vytvárať a na svojom povrchu udržať vlhkosť, ktorá je nevyhnutná pre rovnovážny stav pokožky.

• Pokožke dodáva dlhodobú hydratáciu až do hĺbky, po aplikácii zostane pokožka svieža a hebká.
• Ľahká textúra krému Hydrabio Légère je ideálna pre normálnu až zmiešanú dehydratovnú pokožku.
Odkedy som ho začala používať, nepoužívam iný krémik! Má jemnú krémovú konzistenciu a na pleť pôsobí ako balzam :) Pekne hydratuje, ale je nemastný, a tak nehrozí mastná T zóna len vďaka krémiku. Používam ho väčšinou na noc, môžete pokojne aj ráno a je výborný aj ako podklad pod mejkap. Vrelo odporúčam.

2. Hydrabio Sérum

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
 Patentovaný biologický komplex Aquagenium® stimuluje schopnosť pokožky v hlbších vrstvách vytvárať a na svojom povrchu udržať vlhkosť, ktorá je nevyhnutná pre rovnovážny stav pokožky.

 Hydrabio Sérum je prvý prípravok, ktorý pokožku hydratuje až do hĺbky.
 Jemná ľahká textúra dodáva pokožke pocit sviežosti a hebkosti.
Sérum používam hlavne cez deň. Prečo? Jeho zloženie je vynikajúce a pleť vôbec nepôsobí lesklo. Má gélovú konzistenciu a rýchlo sa vpíja do pokožky.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Pleť je chránená, hydratovaná, vyživená :)
V súčasnosti kúpite výhodné dvojbalenie 1+1 Hydrabio Légére a Hydrabio Sérum, čo sa už naozaj veľmi oplatí (cena za balenie cca 22 €).

3. Hydrabio Maska

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
 Patentovaný biologický komplex Aquagenium® stimuluje schopnosť pokožky v hlbších vrstvách vytvárať a na svojom povrchu udržať vlhkosť, ktorá je nevyhnutná pre rovnovážny stav pokožky.

 Hydrabio Maska je v obdobiach extrémnej dehydratácie zdrojom hĺbkovej a dlhodobej vlhkosti. Tým vracia pokožke harmóniu, jemnosť, pružnosť a žiarivosť.
 Hydrabio Maska vďaka vylepšenej galenickej forme a hladkej a jemnej textúre, prepožičiava pokožke príjemný pocit hebkosti a ochrany.
 Zloženie Hydrabio Masky je hypoalergénne a nespôsobuje tvorbu komedónov.

Masku používam tak raz za dva týždne a je to naozaj hydratačná bomba pre pleť! Masku naneste na očistenú pleť a nechajte pôsobiť cca 10 minút, potom zmyte. 
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Ako vyzerá môj čistiaci a krémový rituál? Očistím si pleť micelárkou Sébium, čistiacim gélom Sébium a večer si nanesiem krém Légére. Ráno si očistím pleť gélom Sébium a nanesiem hydratečné sérum. Takto fungujem už pár týždňov a moja pleť znesie aj mejkap dlhšie ako predtým! Som veľmi spokojná, pre moju zmiešanú pleť je táto kombinácia ako stvorená!

Čo vy a hydratácia pokožky? Zanedbávate, či poctivo krémujete?

1 komentár:

  1. já mám problematickou pleť (ne vyloženě mastnou, leskne se mi jen T a mám tak různě po obličeji pupínky), používám řadu Sébium, ale občas se na večer namažu něčím hydratačním, třeba Ideálií od Vichy nebo jsem si ještě oblíbila Ryamar od Ryoru. a piju piju poctivě :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]