Post Page Advertisement [Top]

Okrúhla - 100. recenzia - bude o produkte, na ktorý som sa nesmierne tešila, keď som ho zbadala v mojom prvom Senzaboxe - neviditeľný fixačný púder od Dermacolu, môj úplne prvý produkt od Dermacolu a po dlhej dobe iný púder ako Stay Matte od Rimmelu.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Púder, ktorý je podľa nápisu ocenený Asociáciou vizážistov a stylistov ČR, má u mňa naozaj čestné miesto. 
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Prečo?
Na obale sa píše, že ide o: 
Fixačný transparentný púder určený na dosiahnutie zamatového vzhľadu pleti. Fixuje make-up a chráni ho pri dotyku.
Mám odtieň LIGHT, teda svetlejší. 

Spočiatku som sa obávala transparentných púdrov, ale pri tomto šli po prvom použití obavy preč. Je jednoducho dokonalý! 

Balenie obsahuje aj štetček aj hubku, ja však používam môj kabuki štetec od Elf. Ten púder ma dostal až tak, že som minule neodolala a keď som v 101 Drogérii (kde mimochodom dosť často natrafím na neochotný personál :/) videla akciu na Dermacol (zľava z 9,99 na 6,99 €) púder skončil v košíku :) a tak mám duo.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Púder na pleti vôbec nevidieť! Nezvýrazňuje vrásky a nespôsobuje vzhľad masky. Pleť je naozaj zamatovo hladká a hebká, ale neodporúčam vám obchytkávať si ju :) Púder "sľubuje", že zabráni pocitu mastnej pokožky aj počas dňa, čo môžem len a len potvrdiť!
Vďaka tomu, že tento púder je transparentný, nezmení farbu make-upu.  Možno sa vám bude zdať trošku drahší, ale má až 13 gramov, používam ho takmer každý deň už 2 mesiace a ešte som nepostrehla, že by z neho začalo ubúdať :)
Púder si nanášam každé ráno na môj naj BB krém. Pleť vyzerá v okamihu krajšie :) A takýto vzhľad mi vydrží cca do obeda, podľa toho, ako veľmi sa v práci nabehám hore-dole :) Najlepšie to za mňa povedia fotky:

1. po nanesení BB krému, očných tieňov a ceruzky
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

2. tesne po prepúdrovaní
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Myslím, že rozdiel je viac ako viditeľný a napriek tomu pleť nepôsobí umelo. 1000 BODOV!!! :)

3. kompletný mejkap:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Na perách mám lak na pery Apocalips od Rimmel London a na očiach riasenku od L´oreal, o ktorej si tu prečítate čoskoro :)

Ja som nadmieru spokojná, veď inak by som si nekúpila druhý ešte pred tým než som vypoužívala prvý :-D Za mňa BIG LIKE a určite tento púder len a len odporúčam každej jednej dáme! :)

Skúšali ste už Invisible Fixing Powder od Dermacolu?


11 komentárov:

  1. vážne super je tento puder, len a len odporúčiť môžem, spokojnosť nadovšetko :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. na zaklade tveho echa jsem vyuzila tuto akci taky a uz ho mam doma tez :) Prozatim vsak na nej nemam nazor...resp. pocity jsou lehce smisene, ale jeste potestuji :)...
    ...a musim se te zeptat - kde mas to nekolikrat zminovane akne?? vsak mas plet jak panenka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. musím povedať, že je to výsledok kombinácie Biodermy Sébium, spreja ANTIAC (ten najmä!!!) a nejem (obmedzujem) sladké cca mesiac :) inak to bol des, fakt

      Odstrániť
  3. to je fakt taky dobry? inak suhlasim so Zuzkou, ved mas krasnu plet, akne mas uplne minimalne, to ja som sa ich nezbavila ani po 30tke, ale podla imunologa ich mam skrz alergii

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mám nastavený nejak blbý čas tuto :( a ten AntiAc je naozaj dobrý! aj na tie veľké boľavé vyrážky pôsobí dosť účinne a po dvoch dňoch už bol len náznak, používam ho každý večer, ale teraz už nie, aby si pleť nezvykla :)

      Odstrániť
  4. tak Deracol je pre mňa veľmi spoľahlivá drogérkova značka ... tento púder si obzerám strašne dlho, ale akosi som sa k nemu neodhodlala :) fakt pekny finish
    Purpurová Lastovička

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Používám každý den ... díky němu i BB vydrží do večera a make-up se také ani nehne. Mohu jen doporučit. Jakmile jednou zkusíte, už nebude měnit.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Je skvělý.. Normálně téhle drogérkové kosmetice moc nevěřím, ale mile mě překvapili :)..

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj tiež mám problem s pleťou, kde si kúpila ten spray? Salcura Antiac Acne clearing spray
    Ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  8. S tým personálom máš pravdu. Minule som si chcela kúpiť u nich Kokosový olej a nemohla som ho nájsť. Tak som sa opýtala predavačky či ho majú, a ona na mňa pozerala ako na debila, a to isté aj druhá predavačka...Od Dermacolu mám len pleťovú vodu Acneclear, ale asi rozšírim svoju "zbierku" :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]