Post Page Advertisement [Top]

Po tom, čo som viackrát po sebe vyberala z vane guču vlasov až som sa zľakla, že mi na hlave pomaly neostane ani polovica vlasov, som sa rozhodla spraviť rázny krok.
Bojovať!


Už v minulosti som užívala tabletky na podporu rastu vlasov, a tak som si ich zadovážila znova. Cez stránku www.gsklub.sk som si objednala rovno 4 balenia GS Eladen 60+10 toboliek + krásne náušnice. Suma sa síce vyštverala na 46, 52 €, ale oplatí sa to, lebo:

- v lekárni by som za podobné balenie dala min. 15 € (keď som si kupovala v lekárni minulý rok, platila som 17 €)
- dostala som zadarmo balenie vitamínu C, ktoré v lekárni stojí znova min. 5 €
- neplatila som za dobierku

Suma sumárum - v lekárni by som za 4 balenia GS Eladenu zaplatila min. 60 €, nedostala by som zadarmo vitamín C a neprišlo by mi to pohodlne domov. Objednávala som vo štvrtok a balík prišiel dnes (pondelok). Takže vrelo tento e-shop odporúčam!
Môj balík obsahoval toto:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
A takéto krásne náušničky boli v každom balení!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Takže môj boj sa začal. Prvý mesiac (počnúc dnešným dňom) budem užívať 2 tabletky denne. Potom už len jednu. Okrem toho však používam ďalšie prípravky na podporu rastu vlasov:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Už dlhšie používam šampón proti vypadávaniu vlasov od Yves Rocher (cena cca 6 €) a tonikum na podporu rastu vlasov od Oriflame (cena cca 4,50 €).

Cca mesiac už používam šampón a tonikum a dnes som zbadala prvé výsledky - vo vani po umytí už bolo omnoho menej vlasov, ale stále ich bolo dosť no.... tak snáď po ďalšom používaní to už budú lepšie výsledky.

Po mesiaci vám dám vedieť, či nastali prvé pokroky (ja teda dúfam, že áno :) s prípravkom GS Eladen mám zatiaľ len dobré skúsenosti).

Ako ste na tom vy? Nevypadávajú vám v tomto období vlasy viac ako inokedy? Aké prípravky používate?



9 komentárov:

  1. Katka, aky je ten sampon Yves Rocher? :)...a inak, ako vypadavaju :((...ale mala som velky stres v robote asi 2-3 mesiace dozadu a hovori sa, ze to sa prave tak prejavi po case + podzimne padanie :D...a ja som zastance Vichy ampuli Dercos, aj ked su drazsie, ale podarilo sa mi ich zohnat za "krasnych" 23 € (klasika stoji 30-40 €) :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten šampón má takú trošku zvláštnu vôňu, ale inak zdá sa mi, že účinkuje. Teda používam ho v kombinácii so šampónom proti lupinám a zdá sa mi, že trošku menej vlasov ostáva po umytí. Ale stále je to guča :(
    Niekedy by som chcela aj tie ampulky, ale trošku počkám, keďže stoja 18 € a učiteľský plat nie je až taký extra vysoký :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som mala kedysi taku hrivu a teraz mi ostalo len take nic :( Vsetko to zacalo bakalarskymi statnicami, pocas ktorych som asi za tyzden schudla 8 kil plus dalsie 2 kila vlasov asi .. A odvtedy mam pocit, ze tie vlasy sa z toho nevedia nejak spamatat...

    Kupila som si Dixi zihlavovy sampon, tak s nim mi pri umyvani vypadne menej vlasov, ale zas nemam pocit, ze by mi nejak rychlejsie alebo hustejsie rastli vlasy. A to tonikum od Oriflame mam aj ja, ale mam pocit, ze uz mi neucinkuje (alebo ma presiel placebo efekt :D) + mala som aj sampon, ten bol tiez OK :)

    PS. Mohla by si prosim ta zrusit "robota" pri pisani komentarov? :)

    tak som zvedava, co povies na tabletky, ja nejak nechcem do seba pchat tabletky, ale ked mi uz nic ine asi neostane :(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Už som niečo nastavila, asi to bude ten "robot" :)

    Ten GS Eladen som už dávnejšie brala a účinkoval, ale teraz to bol des... no ani sa nečudujem, mala som magisterské štátnice, pohovory do práce, stresy "jak hrom" a teraz moje vlasy odchádzajú :-D tak dúfam, že budú hustejšie po použití, zas nechcem tie tabletky brať vždy, ale tak aspoň 3-4 mesiace

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja mam problem s vypadavajucimi vlasmi vzdy na jar a na jesen...zacala som uzivat Pupalku dvojrocnu a Donna hair a mam s nimi velmi dobre skusenosti. Vlasy menej padaju a su viac lesklejsie.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mna tento problem postihol asi pred dvomi mesiacmi :( a to som nemala ani take stresy :( buduci tyzden po bakalarskych statniciach planujem kupit nanogen sampon a uzivam tiez vitaminy uz dlhsie ale zatial som nepostrehla vyraznu zmenu k lepsiemu

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Môj názor je, že účelový šampón vám vie zastaviť vypadávanie vlasov už po pár použitiach pokiaľ má priaznivé účinky na pokožku hlavy a pomáha ju udržiavať čistú a zdravú. Od pokožky sa to celé odvíja. Ale žiadny šampón vám nepomôže obnoviť rast vlasov, aspoň taký nepoznám. Osobne mám dobré skúsenosti s nanogenom a tiež netvrdia, že ich šampón podporuje rast nových vlasov. Je skôr predprípravou pre ďalšie lokálne séra, ktoré sa z pokožky nezmývajú tak ako šampóny, ale nechajú do pokožky vstrebať. A v tom je rozdiel.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. skúste vyskúšat tento prípravok www.nanogen.sk, výrobok sa zameriava na riedke vlasy, vypadávajúce vlasy, mastné vlasy, zahustuje a posobi dobre na pokozku

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. úprimne, nanogen ma celkom zaujal a vyzerá, že by mohol byť pre mňa vhodný ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]