Post Page Advertisement [Top]

Som veľkou milovníčkou leskov na pery. V poslednej dobe už fandím aj rúžom, hlavne tým z kolekcie Kate Moss (odtiene 03 a 07). Na každý deň, hlavne keď som doma, však lesk ani rúž nepotrebujem. Ale moje pery predsa chcú výživu! A na to tu je balzam :)

Vyskúšala som ich už... veľa :) veď ako každá žena. Do kabelky preferujem tie vysúvateľné, ale mám rada aj tie kelímkové (pri nich však pozor - pred aplikáciou si dôkladne umyte a osušte ruky!).
Preferujem také, ktoré nefarbia (a keď, tak len jemne ružovo alebo marhuľovo) - hlavne preto, že keď si ich nanášam, nemám pri sebe zrkadielko a pri farebných hrozí, že tá farba nebude len na perách :D



Mám svoje obľúbené produkty, ale neviem ich zoradiť, ktorý je NAJ. Možno vanilkový hojivý zázrak, ale ten patril do limitovanej edície a už z neho používam len posledné zvyšky... Je to obrovská škoda, pretože mnoho mojich známych si obľúbilo práve tento vanilkový variant hojivého zázraku. Aj klasický je dobrý, ale má takú čudnú vôňu, a práve preto ho nepoužívam. Dúfam, že týmto trošku zaapelujem na marketingové vedenie Oriflame Slovensko a skúsia nám vrátiť vanilkový hojivý zázrak :)
Chcem vyskúšať čerešňový (keďže čokoládový a karamelový mi smrdeli), tak som zvedavá, čo to bude :)
obrázok zo stránky www.oriflame.sk

obrázok zo stránky www.oriflame.sk

MôJ FAVORIT!!!!

obrázok zo stránky www.oriflame.sk

Keďže mi vanilkový zázrak zrušili (ok, chápem, že to bola limitka, ale som závislá od vanilkového hojivého zázraku, tak to prosím pochopte!!! :) a zaveďte ho do stáleho sortimentu), tak som sa snažila nájsť nejakú náhradu. Vanilkový balzam na pery má firma Yves Rocher, ale pravdupovediac nie je to ono. Cítim v ňom trochu akoby kryštáliky cukru a konzistenciou je tvrdší ako ten od Oriflame.
obrázok zo stránky www.yves-rocher.sk

Z kelímkových balzamov na pery momentálne okrem zvyškov vanilkového hojivého zázraku používam balzam na pery od Essence Dreaming, ktorý som dostala v taštičke so vzorkami v DM drogérii za 70 bodov pri termináli (akcia je dočasná, tak šup šup, ak chcete ešte túto taštičku :)). Vonia úplne úžasne. Konzistenciou je príjemnejší ako ten od Yves Rocher, čosi podobné ako hojivý zázrak.
obrázok zo stránky  4.bp.blogspot.com

Z vysúvacích balzamov patrí medzi mojich favoritov balzam na pery s maslom karité (= s bambuckým maslom) od Yves Rocher. Je dokonalý! Príjemná vôňa, konzistencia tak akurát a slušná výdrž jednak na perách, jednak balenie ako celok.
obrázok zo stránky www.yves-rocher.sk

Medzi klasiku patria balzamy Labello (patrí pod Niveu). Tiež mám radšej tie nefarbené a neparfumované, napr. túto modrú klasiku :)
obrázok zo stránky  http://2.bp.blogspot.com

Mám rada aj dvojzložkový balzam na pery od Oriflame. Je fakt super, ale veľmi rýchlo ho spotrebujem, a práve preto ho už nekupujem.
obrázok zo stránky www.oriflame.sk


Ktoré balzamy na pery sú vo vašom top zozname? :) Pochváľte sa, alebo mi poraďte, čo nové vyskúšať :)



7 komentárov:

  1. ahoj :)) ten hojivý zázrak mám aj ja :)cherry a ešte aj karamel myslím...:) a vanilku by som tiež brala:D
    ale moj naj je asi Blistex medplus...:))
    Petush

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vanilkovy hojivy zazrak je stale v ponuke Oriflame..len uz ho neprezentuju v katalogu..je v ponuke na internete http://sk.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=20290..len je trosku drahsi,ale minule ho mali spolu s karamelovym v akcii za nejake 3e
    inak,hojivy zazrak(ceresna,vanilka,karamel) a labello(hydro care) su taktiez moji favoriti,ktori o svoje miesto len tak nepridu :) ten essence balzam mam tiez,ale nie som s nim velmi spokojna.nemas po nom taku cudnu farbu na perach??trosku do fialkova?
    ten vysuvaci yves rocher by som chcela vyskusat,ked spotrebujem vichi essentielles :)) vdaka za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ďakujem za komentáre :)

    Beauty Addicts - vanilkový hojivý zázrak naozaj nie je v ponuke. Vždy, keď robíme objednávku Oriflame, tak ho hľadám.. áno, objednala by som ho aj za vyššiu sumu, ale stále píše:
    Stav na sklade Nie je k dispozícii
    a podľa vyjadrení firmy ani nebude :(

    Po essence balzame som nezbadala žiadnu farbu, je taký prirodzený :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. čo sa týka toho cherry zázraku.. vonia úžasne, ale po čase mám takú odpornú pachuť na ústach... no nič, vanilkový is the best!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja používam čokoládový hojivý zázrak prekrásne vonia žial tiež patrí do limitovanj edície a tak ma to trošku hnevá lebo keď už si niečo obľúbite tak je zle keď vám to zrušia ...ale na druhú stranu teším sa ake ešte iné limitované edície na ich trhu uvidíme =)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja mám velmi vela balzamov na pery a asi najradšej mám od oriflame

    OdpovedaťOdstrániť
  7. no mne lezie na nervy pri tych hojivých zazrakoch, že si stále do toho musim strkať prsty a mam to všade za nechtami. Uprednostňujem radšej tyčinky. A edicia kokos je naozaj príšerná... mne to hrozne smrdí ako za nejakým naftalínom. Tak ho použivam len na nohy alebo ruky :) Mne sa najviac osvedčil jelení loj - za to ma asi väčšina zabije ale proste mne to na pery pomáha najviac.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]